Processed with VSCO with a6 preset

Kleuterdans - vanaf 2,5 jaar

Op een speelse en creatieve manier leren onze kleinsten hun eerste danspasjes! We focussen op ritme, expressie en de bewegingsmogelijkheden van ons lichaam aan de hand van thema's die aansluiten bij de leefwereld van de kinderen. Samen dansen we op de leukste liedjes, want plezier maken staat in deze lessen centraal!

Woensdag: 15u00-16u00

Zaterdag: 09u30-10u30

DSC_0495

Kids dans - vanaf 5 jaar

Tijdens de lessen predans leggen we op een speelse manier de basis voor muzikaliteit, coördinatie en een goede danshouding. We zetten onze eerste échte danspassen en leren de basis van verschillende dansstijlen. Danstechniek en dansplezier gaan hier hand in hand!

Zaterdag: 10u30-11u30

Processed with VSCO with a6 preset

Dancemix clip - vanaf 8 jaar

De nieuwste liedjes, de leukste pasjes en de coolste dansjes: daar draaien deze lessen om! We proeven van verschillende dansstijlen en combineren cheer, jazz, hiphop, modern, showdance en cheer om te leren dansen hoe ze dat doen in jouw favoriete clips!

Vrijdag: 17u00-18u00

DSC_0404

Showdance girly - vanaf 12 jaar

Uitstraling, dansbeleving en plezier: dat zijn de lessen showdance girly! We combineren het beste uit de stijlen showdance en girly hiphop en brengen ze samen in toffe choreografieën. In deze stijl gaat het niet enkel om je techniek; expressie en durf zijn minstens even belangrijk!

Woensdag: 17u00-18u00

DSC_0686

Modern Jazz - vanaf 12 jaar

Jazz kenmerkt zich door een sterkte technische basis in combinatie met invloeden uit verschillende andere dansstijlen. In modern geeft de vrijheid van beweging je de kans om je eigen stijl in de passen te leggen. Tijdens de lessen modern jazz werken we aan onze techniek en vertellen we verhalen door te dansen.

Woensdag: 18u00 – 19u00

Processed with VSCO with a6 preset

Workout, stretch & techniek - vanaf 12 jaar

De workout, stretch & techniek lessen zijn een perfecte aanvulling op andere danslessen. We werken aan onze conditie, lenigheid, uithoudingsvermogen en techniek. Natuurlijk niet zonder motiverende muziek! Deze les is bedoeld voor dansers.

Maandag: 18u30-19u30

Processed with VSCO with b1 preset

Video- en Selectiegroep - vanaf 15 jaar

Deze selectiegroep is bedoeld voor dansers vanaf 15 jaar die minstens één andere dansstijl volgen. We leren choreografieën in verschillende stijlen en werken aan onze performance-skills. Onze choreografieën worden regelmatig gefilmd.

Vrijdag: 18u00 – 19u00

Processed with VSCO with b1 preset

Ladies Dance (Gold) - Volwassenen

Dansen geeft kracht en souplesse, zorgt voor een goede houding, coördinatie en conditie. We houden het bij eenvoudige choreografieën op leuke muziek, zodat we de nadruk kunnen leggen op plezier maken en gezond bewegen. Je hebt dan ook geen danservaring nodig.

Maandag: 20u00-21u00 (Ladies)

Dinsdag: 14u00-15u00 (Gold – 55+)

Processed with VSCO with a6 preset

Tieneryoga

Heel wat tieners hebben nood aan rust, verstilling in de stad en aandacht voor het eigen lichaam. Yoga helpt om veerkrachtiger te zijn en om weerbaar en gebalanceerd uitdagingen aan te gaan. Verwacht in deze lessen een luchtige, creative flow aan yogatechnieken, voldoende uitdagend en gevarieerd voor jongeren!

Donderdag: 16u15-17u15