Ben jij soms ook tevergeefs op zoek naar een babysit? Probleem opgelost! Enkele Studio Dansa lesgevers en -dansers doen niets liever. Studio Dansa biedt jullie een platform waarop jullie met elkaar in contact kunnen komen. 

Let wel op: wij zorgen enkel voor de contactgegevens en zijn niet verantwoordelijk voor de verdere regeling of afspraken. Dat is volledig aan jullie! 

IMG_6480

Amber – 22 jaar

Als er iemand ervaring heeft met kinderen, dan is het Amber wel! Ondertussen geeft ze al 5 jaar dansles aan verschillende leeftijden en deed ze heel wat ervaring op tijdens het geven van kampen.

Contacteer Amber

Processed with VSCO with b1 preset

Norah – 17 jaar

Ons Norah, die heeft een hart van goud! Je bent haar zeker als eens tegengekomen in onze danszalen. Naast dansen, kan ze ook nog eens goed zingen. Norah werkt graag met kinderen en verovert zonder problemen de harten van de kids!

Contacteer Norah

WhatsApp Image 2022-05-24 at 9.55.49 PM

Leonie – 16 jaar

Dit is Leonie: onze eeuwige enthousiasteling! Al sinds ze 10 jaar was, volgt ze bij ons dansles in verschillende stijlen. Ze volgt hotelschool in Leuven (en kan dus ook erg goed koken!). Naast dansen, gaat ze ook graag naar de scouts. Ze weet dus zeker wel wat om die enthousiaste kids te entertainen! 

Contacteer Leonie

foto ncz

Hanne – 17 jaar

Dit is Hanne, een bezige bij! Naast heel wat uren dansen, speelt ze ook improvisatie theater. Op school volgt ze wetenschappen STEM. Ze volgde een monitorcursus bij Koning Kevin en begeleidde al verschillende kampen. Daarnaast komt Hanne af en toe helpen bij onze kleinste dansers. Heel wat ervaring dus!

Contacteer Hanne

WhatsApp Image 2022-05-24 at 8.10.48 PM

Frauke – 17 jaar

Frauke studeert Latijn Wiskunde en houdt van muziek, boeken en films. Bovendien danst ze enorm graag en kan je haar wekelijks het beste van zichzelf zien geven in onze danszalen. Frauke heeft al baby- én dogsit-ervaring en kookt ook met veel plezier. Handig, toch?

Contacteer Frauke