Babysit-club van Studio Dansa

Ben jij soms ook tevergeefs op zoek naar een babysit? Probleem opgelost! Enkele Studio Dansa lesgevers en -dansers doen niets liever. Studio Dansa biedt jullie een platform waarop jullie met elkaar in contact kunnen komen. 

Let wel op: wij zorgen enkel voor de contactgegevens en zijn niet verantwoordelijk voor de verdere regeling of afspraken. Dat is volledig aan jullie! 

StudioDansa_babysitAmber

Amber – 23 jaar

Als er iemand ervaring heeft met kinderen, dan is het Amber wel! Ondertussen geeft ze al 6 jaar danslessen aan kinderen van verschillende leeftijden, staat ze in het lager onderwijs én deed ze heel wat ervaring op tijdens het geven van kampen.

Contacteer Amber

StudioDansa_babysitNorah

Norah – 18 jaar

Ons Norah, die heeft een hart van goud! Je bent haar zeker als eens tegengekomen in onze danszalen, als danser of dansjuf. Naast dansen, kan ze ook nog eens goed zingen. Norah werkt graag met kinderen en verovert zonder problemen de harten van de kids!

Contacteer Norah

StudioDansa_babysitLeonie

Leonie – 17 jaar

Dit is Leonie: onze eeuwige enthousiasteling! Al sinds ze 10 jaar was, volgt ze bij ons dansles in verschillende stijlen. Met haar enthousiasme, weet ze elk kind zonder problemen te overtuigen het beste van zichzelf te geven. Naast dansen, gaat ze ook graag naar de scouts. Ze weet dus zeker wel wat om die enthousiaste kids te entertainen! 

Contacteer Leonie

StudioDansa_babysitFrauke

Frauke – 18 jaar

Frauke start in september aan het hoger onderwijs en houdt van muziek, boeken en films. Bovendien danst ze enorm graag en kan je haar wekelijks het beste van zichzelf zien geven in onze danszalen. Frauke heeft al baby- én dogsit-ervaring en kookt ook met veel plezier. Handig, toch?

Contacteer Frauke