Block
Over Studio Dansa
Een warme en gezellige dansschool in Leuven met een goede portie jong enthousiasme: dat is Studio Dansa!

Vanuit een grote passie voor dans, bieden wij verschillende lessen aan voor jong én oud. Van kleuterdans tot showdance girly, iedereen vindt wel een les om zich naar hartenlust in uit te leven!
We hechten veel belang aan het geven van kwaliteitsvolle danslessen, zodat alle leden zowel individueel als in groep kunnen groeien. Daarnaast stellen we ook altijd plezier voorop. We organiseren dan ook verschillende leuke activiteiten doorheen het jaar.

Zit jij ook vol danskriebels, heb je zin om nieuwe dingen te leren en kennis te maken met onze enthousiaste groep? Kom zeker eens langs voor een proefles! Wij hopen dat Studio Dansa voor jou een tweede thuis kan zijn, zoals het dat ook voor ons is.

Tot in onze danszalen?
Amber Reynaerts
Vanaf haar drie jaar werd Amber op dansles gestuurd en kreeg ze al snel de dansmicrobe te pakken. Na kleuterdans, volgde al snel hiphop en showdance, maar ook stijlen als jazz, modern, klassiek ballet en pointes. Ze volgde zo veel mogelijk lessen om een allround danser te worden, maar hoe langer hoe meer ontdekte ze haar passie voor moderne dans, jazz en showdance. In 2017 starte ze met lesgeven en ontdekte ze zo een tweede passie; de dansmicrobe doorgeven aan jonge dansers! Amber blijft tot op de dag van vandaag ook zelf danslessen en bijscholingen volgen, om zo techniek en dansplezier te combineren in elke les! Sinds 2022 is ze verantwoordelijk voor de danslessen van Studio Dansa.
Leonie Gielis
Leonie danst al vanaf ze drie jaar oud was. Als kleuter zette ze haar eerste danspasjes in de lessen kleuterdans, waarna ze heel wat verschillende stijlen ontdekte. Showdance, jazz, hip hop, modern, cheer: noem maar op! Leonie danst bij ons sinds ze tien jaar was en is nog lang niet van plan om te stoppen. Ze is ook al enkele jaren een vaste waarde tijdens ons dans- en spelkamp in de zomer en kwam al regelmatig helpen tijdens de kleuterlessen.
Norah Wouters
Norah heeft al heel haar leven een grote passie voor dans. Zo volgde ze onder meer klassiek ballet, jazz, showdance en moderne dans en trad ze al op in de stadsschouwburg van Leuven. Norah houdt ervan om met kinderen om te gaan en leert hen met veel plezier en enthousiasme hun eerste danspasjes!
Aurélie Pirenne
Aurélie uit Leuven, danst al sinds haar 3 jaar. Ze heeft al een diploma Master Archeologie op zak en studeert nu Culturele Studies aan de KULeuven. Dans is voor haar meer dan een hobby, het is een droom. Elke les staat gelijk aan nieuwe dingen leren en je uitleven. Vooral klassiek ballet en alles wat met techniek te maken heeft, zijn haar favorieten. Aurélie volgde onder andere disco-dance, ballet, pointes, hedendaags, showdance en jazz bij DMS, vzw. Pump, Danshuis en Devotion. Daarnaast geeft ze ook ballet, pointes en videodance in Dance Industries in Willebroek. Ze heeft meegedaan aan verschillende discodanswedstrijden in groep, duo en solo en werd 2de op het BK voor cheerleading in 2017.