Binnenkort jarig en zin in een FEESTJE?

Niets is leuker dan je verjaardag vieren met al je vrienden in je favoriete dansstudio. Wij zorgen voor een versierde Studio en de opruim achteraf, het enige wat jij moet doen is al je vrienden optrommelen. Kies een van onze thema’s en vieren maar!

Processed with VSCO with a6 preset
Wie, wat, waar en hoe?
  • Elke zaterdagnamiddag, zaterdagavond, zondagmiddag of zondagnamiddag in onze Studio. Ook tijdens vrije dagen en vakanties vieren we feest! Een feestje duurt doorgaans drie uur en is helemaal in het gekozen thema.
  • De verjaardagsfeestjes van Studio Dansa zijn geschikt voor alle jarigen tussen 3 en 12 jaar oud.
  • Je kan je verjaardag met maximaal 12 vriendjes of vriendinnetjes vieren. Wil je graag toch meer mensen uitnodigen? Laat het ons dan even weten via mail.
  •  Beschikbaarheden, prijzen en details zijn op aanvraag te verkrijgen via amber@studiodansa.be. Reserveren doe je minstens twee weken op voorhand.
  • Wij zorgen voor een versierde locatie en nemen de opruim nadien voor onze rekening! Je kan gebruik maken van onze koelkast, glazen en bestek. Ouders van de jarigen mogen meedoen, maar kunnen ook beneden in onze zetels ontspannen.
  • Supplement: Heb je graag leuke foto’s van je verjaardagsfeestje? Met dit supplement is dat geen probleem. Wij nemen foto’s met onze camera en bezorgen ze je binnen de week via mail. Prijzen en details zijn te verkrijgen via mail. 
  • Tip: vraag je vriendjes om verkleed te komen of spreek op voorhand een dresscode af. Dat zorgt gegarandeerd voor leuke foto’s!
DSC_0495

Dansles op je verjaardag - € 75

Liever gezellig thuis je verjaardag vieren maar toch zin om te dansen? Dat kan! Maak een fijne wandeling met al je vrienden naar Studio Dansa en geniet van een uurtje dansles, gegeven door een van onze lesgevers. Geef jouw favoriete muziek en dansstijl door en wij zorgen voor de rest. (Langere dansles op aanvraag)

Dans- en spelfeestje - € 180

Hou jij van dansen? Is een feestje geen feestje voor jou zonder je aller-coolste moves te showen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Tijdens dit dans- en spelfeestje zwieren we de benen los op jouw favoriete liedjes, spelen we de leukste spelletjes en sluiten we af met een heuse mini-disco! We like to party!

1,2,3 Topmodel! - € 190

Heb jij er altijd al van gedroomd om net zoals jouw favoriete superster op de catwalk te staan? Dan is dit feestje wat je zoekt! We ontdekken samen een wereld vol glitter en glamour terwijl we ons omtoveren tot een echt topmodel. De decoraties en attributen knutselen we zelf in elkaar zodat alles klaar staat voor een echte fotoshoot! Extra leuk: de foto's van jou en je vrienden kan je na het feestje verwachten in je mailbox! (Af te wisselen met dans en/of spel)

origami-gd00320aba_1920

Knutselfrutsel - €205

Tijdens onze knutselfeestjes maken we samen de leukste en kleurrijkste dingen. Verf, strijkparels, touw, papier, noem maar op! We toveren onze Studio om tot een heus museum en stellen al onze knutselwerken ten toon. Na afloop, kan je ze natuurlijk mee naar huis nemen! (Af te wisselen met dans en/of spel)

pirates-gd06012ff1_1920

Ahoy, piraten - € 185

Alle stoere zeerovers worden aan boord verwacht voor een echt piratenfeest! We gaan op zoek naar de verborgen schat aan de hand van een echte schatkaart en trotseren de gekste opdrachten om onze missie tot een goed einde te brengen. (Af te wisselen met dans en/of spel)

christmas-stars-gfba540f61_1920

Koekenbak! - €205

Ben jij ook een echte keukenprins(es)? Zin om je eigen verjaardagskoekjes te maken én eten? Dan is dit feestje misschien net wat je zoekt! Samen bakken we de lekkerste koekjes en cupcake. En alsof dat nog niet genoeg is, versieren we hen in de leukste kleuren. Op het einde van het feestje krijgt iedereen zijn baksels mee naar huis. Smullen maar! (Af te wisselen met dans en/of spel)

hands-gb572c09e8_1920

#LikeMe! - € 180

Ook zo een fan van #LikeMe? Ken jij alle liedjes en dansjes uit je hoofd? Ben jij team Caro of toch eerder team Camille? Tijdens dit feestje dompelen we ons helemaal onder in de wereld van jouw favoriete personage. Naast de leuke muziek, kan ook een quiz niet ontbreken. En wie van jouw vrienden kent jou het best? Spannend! (Af te wisselen met dans en/of spel)

cupcakes-gf25de1992_1920

Eigen thema - Op aanvraag

Vind je niet direct wat je zoekt? Zelf een leuk thema in gedachten? Dan kan! Laat ons weten wat jij graag wilt en dan bekijken wij samen met jou de mogelijkheden.