Amber Reynaerts

Amber Reynaerts

Verantwoordelijke
Vanaf haar drie jaar volgt Amber dansles en zo kreeg ze al snel de dansmicrobe te pakken. Na kleuterdans, volgde al snel hiphop en showdance, maar ook stijlen als jazz, modern, klassiek ballet en pointes. Ze volgde zo veel mogelijk lessen om een allround danser te worden, maar hoe langer hoe meer ontdekte ze haar passie voor jazz, moderne dans, ballet en showdance. In 2017 starte ze met lesgeven en ontdekte ze zo een tweede passie; de dansmicrobe doorgeven aan jonge dansers! In Amber haar lessen staat de combinatie van techniek en dansplezier in elke les centraal! Sinds 2022 is ze verantwoordelijk voor de danslessen van Studio Dansa.
Norah Wouters

Norah Wouters

Ladies dance
Norah heeft al heel haar leven een grote passie voor dans. Zo volgde ze onder meer klassiek ballet, jazz, showdance en moderne dans en trad ze verschillende keren op in de stadsschouwburg van Leuven. Norah houdt ervan om met kinderen om te gaan en leert hen met veel plezier en enthousiasme hun eerste danspasjes!
Bette Vanacker

Bette Vanacker

Modern jazz
Bette ontdekte haar liefde voor dans tijdens een spelletje Just Dance. Ze begon als 7-jarige met ballet in het conservatorium in Leuven, maar ontdekte al snel meerdere stijlen. Op 13-jarige leeftijd danste ze mee in een competitiegroep die meedeed aan wedstrijden modern en jazz, tot ze onverwacht haar voet brak. Na een korte pauze werd het gemis echter te groot. Ze hoopt nog vele jaren dansles te geven bij Studio Dansa om zo haar passie voor dans door te geven aan haar leerlingen.
Emma Claes

Emma Claes

Kids dans
Emma zetten haar eerste danspasjes toen ze vier jaar was. Na kleuterdans volgde al snel een hele reeks van verschillende soorten dansen: klassiek ballet, pointes, modern, jazz, videodance, hiphop en tapdans. Haar plezier in het werken met kleuters combineert ze nu met haar liefde voor dans. Emma volgt de opleiding leerkracht kleuteronderwijs wat haar de geknipte dansjuf voor kleuters maakt.
Leonie Gielis

Leonie Gielis

Urban showdance
Leonie danst al vanaf ze drie jaar oud was. Als kleuter zette ze haar eerste danspasjes in de lessen kleuterdans, waarna ze heel wat verschillende stijlen ontdekte. Showdance, jazz, hip hop, modern, cheer: noem maar op! Leonie danst bij ons sinds ze tien jaar was en kan zichzelf dus een echte Studio Dansa-r noemen. Gelukkig is ze nog lang niet van plan om te stoppen. Ze is ook al enkele jaren een vaste waarde tijdens ons dans- en spelkamp in de zomer!
Ines

Ines

Modern jazz, kids dans