IMG_6480

Amber Reynaerts

Vanaf haar drie jaar werd Amber op dansles gestuurd en kreeg ze al snel de dansmicrobe te pakken. Na kleuterdans, volgde al snel hiphop en showdance, maar ook stijlen als jazz, modern, klassiek ballet en pointes. Ze volgde zo veel mogelijk lessen om een allround danser te worden, maar hoe langer hoe meer ontdekte ze haar passie voor moderne dans, jazz en showdance. In 2017 starte ze met lesgeven en ontdekte ze zo een tweede passie; de dansmicrobe doorgeven aan jonge dansers! Amber blijft tot op de dag van vandaag ook zelf danslessen en bijscholingen volgen, om zo techniek en dansplezier te combineren in elke les! Sinds 2022 is ze verantwoordelijk voor de danslessen van Studio Dansa.

Leonie Gielis

Leonie Gielis

Leonie danst al vanaf ze drie jaar oud was. Als kleuter zette ze haar eerste danspasjes in de lessen kleuterdans, waarna ze heel wat verschillende stijlen ontdekte. Showdance, jazz, hip hop, modern, cheer: noem maar op! Leonie danst bij ons sinds ze tien jaar was en is nog lang niet van plan om te stoppen. Ze is ook al enkele jaren een vaste waarde tijdens ons dans- en spelkamp in de zomer en kwam al regelmatig helpen tijdens de kleuterlessen.

Processed with VSCO with a6 preset

Norah Wouters

Norah heeft al heel haar leven een grote passie voor dans. Zo volgde ze onder meer klassiek ballet, jazz, showdance en moderne dans en trad ze al op in de stadsschouwburg van Leuven. Norah houdt ervan om met kinderen om te gaan en leert hen met veel plezier en enthousiasme hun eerste danspasjes!

291299713_363660825913468_4895083937428386569_n

Aurélie Pirenne

Aurélie uit Leuven, danst al sinds haar 3 jaar. Ze heeft al een diploma Master Archeologie op zak en studeert nu Culturele Studies aan de KULeuven. Dans is voor haar meer dan een hobby, het is een droom. Elke les staat gelijk aan nieuwe dingen leren en je uitleven. Vooral klassiek ballet en alles wat met techniek te maken heeft, zijn haar favorieten. Aurélie volgde onder andere disco-dance, ballet, pointes, hedendaags, showdance en jazz bij DMS, vzw. Pump, Danshuis en Devotion. Nu volgt ze videodance, jazz en ballet in Blits Kessel-Lo waar ze eveneens docent is. Daarnaast geeft ze ook ballet, pointes en videodance in Dance Industries in Willebroek. Ze heeft meegedaan aan verschillende discodanswedstrijden in groep, duo en solo en werd 2de op het BK voor cheerleading in 2017.

17 Lies Engelen Photography - S&A

Angelique Hoogstoel

Angelique begon in 2016 met yoga op aanraden van haar fysiotherapeut. Het was liefde op het eerste gezicht. In 2018 startte Angelique een project in Molenbeek, waar ze als leerkracht werkt, waarbij via tieneryoga jongeren op een ongedwongen manier leren veerkrachtiger te zijn. Dit is ontstaan is uit de nood bij jongeren aan rust, verstilling in de stad en aandacht voor het eigen lichaam. Tijdens deze lessen met tieners wordt door middel van een luchtige creatieve flow yogatechnieken aangereikt, om zo yoga in alle facetten binnen te brengen in het dagelijks leven. Een 200hr. Yogatraining @Yogamea School Italy zorgt ervoor dat de lessen voldoende uitdagend en gevarieerd zijn voor tieners. (C)liesengelenphotography