IMG_6480

Amber Reynaerts

Vanaf haar drie jaar werd Amber op dansles gestuurd en kreeg ze al snel de dansmicrobe te pakken. Na kleuterdans, volgde al snel hiphop en showdance, maar ook stijlen als jazz, modern, klassiek ballet en pointes. Ze volgde zo veel mogelijk lessen om een allround danser te worden, maar hoe langer hoe meer ontdekte ze haar passie voor moderne dans, jazz en showdance. In 2017 starte ze met lesgeven en ontdekte ze zo een tweede passie; de dansmicrobe doorgeven aan jonge dansers! Amber blijft tot op de dag van vandaag ook zelf danslessen en bijscholingen volgen, om zo techniek en dansplezier te combineren in elke les! Sinds 2022 is ze verantwoordelijk voor de danslessen van Studio Dansa.

WhatsApp Image 2022-05-24 at 9.55.49 PM

Leonie Gielis

Leonie danst al vanaf ze drie jaar oud was. Als kleuter zette ze haar eerste danspasjes in de lessen kleuterdans, waarna ze heel wat verschillende stijlen ontdekte. Showdance, jazz, hip hop, modern, cheer: noem maar op! Leonie danst bij ons sinds ze tien jaar was en is nog lang niet van plan om te stoppen. Ze is ook al enkele jaren een vaste waarde tijdens ons dans- en spelkamp in de zomer en kwam al regelmatig helpen tijdens de kleuterlessen.

Processed with VSCO with a6 preset

Norah Wouters

Norah heeft al heel haar leven een grote passie voor dans. Zo volgde ze onder meer klassiek ballet, jazz, showdance en moderne dans en trad ze al op in de stadsschouwburg van Leuven. Norah houdt ervan om met kinderen om te gaan en leert hen met veel plezier en enthousiasme hun eerste danspasjes!

cropped-StudioDansa_logo.png

Aurélie Pirenne

Coming soon

17 Lies Engelen Photography - S&A

Angelique Hoogstoel

Angelique begon in 2016 met yoga op aanraden van haar fysiotherapeut. Het was liefde op het eerste gezicht. In 2018 startte Angelique een project in Molenbeek, waar ze als leerkracht werkt, waarbij via tieneryoga jongeren op een ongedwongen manier leren veerkrachtiger te zijn. Dit is ontstaan is uit de nood bij jongeren aan rust, verstilling in de stad en aandacht voor het eigen lichaam. Tijdens deze lessen met tieners wordt door middel van een luchtige creatieve flow yogatechnieken aangereikt, om zo yoga in alle facetten binnen te brengen in het dagelijks leven. Een 200hr. Yogatraining @Yogamea School Italy zorgt ervoor dat de lessen voldoende uitdagend en gevarieerd zijn voor tieners. (C)liesengelenphotography